Huawei lanceert op het einde ook nog even een alternatief voor de Apple HomePod genaamd de Huawei Sound X. Een speaker ontwikkeld met Devialet.

Devialet voorziet de speaker van een 144 Watt 40Hz dual-woofer van 20mm. De geluidsdruk ligt op 93 decibel SPL. 6 Full Range speakers leveren 360-graden geluid uit de speakers. De speakers is gecertificeerd voor Hi-Res Audio op 50Khz.

Huawei Sound X

Natuurlijk is er ondersteuning voor Huawei Share om het delen van content en gesprekken gemakkelijk te maken. Zo kun je de audio van een filmpje op je smartphone met één tik overzetten naar de speaker.

Deze functionaliteit laat ook zien hoe Huawei Share veel meer een platform aan het worden is dan wat we tot nu toe zagen. Wanneer Celia op de markt komt, kan die assistent meteen op de Sound X speaker worden gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.