Naast een alternatief voor Google Play Music, introduceert Huawei ook een alternatief voor Google Play Movies en YouTube. De eigen dienst gaat Huawei Video heten.

Huawei Video

Huawei Video

De eigen streamingdienst gaat ook in Europa van start onder de naam Huawei video. De dienst bevat een mix van gratis video’s en betaalde video’s. Daarbij is het mogelijk om zowel per video te betalen als op basis van een abonnement.

Op de slides zagen we vooral kleinere partijen die video’s gaan leveren aan het Huawei Video platform. BBC News en Dailymotion zijn de grootste namen voor nu. De verwachting is dat dit snel zal toenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.