Huawei presenteerde vanmiddag Huawei MeeTime. Deze nieuwe app is onderdeel van EMUI 10.1, wat wordt geïntroduceerd op de Huawei P40 Series.

Huawei MeeTime

Met de introductie van Huawei MeeTime gaat Huawei direct de concurrentie aan met Apple Facetime en Google Hangouts. Opnieuw een merk-exclusieve Skype variant dus.

Huawei geeft aan dat haar MeeTime vooral sterk is bij slecht licht. Bovendien worden streams in FullHD verzonden naar toestellen. Daarnaast zou de app met haar flexibele bitrate betere beelden moeten neerzetten dan vergelijkbare apps.

Screen Sharing

Leuk detail is de manier waarop screen sharing verwerkt is. Je kunt namelijk aantekeningen op de schermen van apps maken. Jouw vinger is dan de marker. Heb je een WiFi camera zoals de Drift Ghost Action Camera, dan kun je ook dat beeld via MeeTime streamen. Heb je een Huawei laptop zoals de MateBook 13, dan kun je daar ook MeeTime op gebruiken. Dit wordt door de multi-screen app ondersteund.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.