Amazon.nl is van start gegaan

Amazon.nl

We konden al op een half-vertaalde Duitse website naar koopjes zoeken, maar Amazon heeft vandaag haar officiële Nederlandse webshop online gezet.

Amazon heeft haar komst naar Nederland al jaren in de planning staan. Zo was het al jaren mogelijk om op Amazon.nl ebooks te kopen. Voor andere producten moesten we naar Amazon.de, waar een deel van de informatie naar Nederlands was vertaald. Nu is de volwaardige, Nederlandse webshop, live.

Amazon.nl

Amazon.nl claimt op dit moment 100 miljoen producten aan te bieden in Nederland. Dat is ruim vier keer het assortiment van Bol.com. Met een Amazon Prime abonnement a €2,99 per maand is de bezorging gratis en krijg je toegang tot de films, series in muziek van Amazon. Je krijgt met Prime maandelijks gratis PC games en DLC voor grotere titels. Tenslotte kun je onbeperkt foto’s opslaan op de Amazon Cloud. Overigens is die laatste dienst nog helemaal in het Duits.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.