Sony introduceert de Xperia 10 II

Ook de Xperia 10 krijgt een update van Sony. Met de Sony Xperia 10 II krijg je ook hier een beter cameraverhaal. Door een goedkopere chipset zou deze waterdichte Android 10 smartphone weleens goedkoper uit kunnen vallen.

21:9 display

In navolging van de Xperia 1 II, krijgt ook deze revisie een 21:9 OLED display mee. Daarmee speel je films op cinema beeldverhouding af. Het display krijgt bescherming van een Gorilla Glass 6 glasplaat.

Het display krijgt Sony’s Triluminos technologie mee die Sony al jaren in haar vlaggenschip toestellen stopt. Sony heeft een aanpassing in Android om gemakkelijk twee apps naast elkaar te zetten.

Camera’s

Je krijgt in dit toestel een triple camera. Een 26mm groothoek van 12MP. Je krijgt een 52mm 8MP telelens en een 16mm 8MP groothoek. Je kunt in 21:9 in 4K filmen met het toestel.

Chipset

De Sony Xperia 10 II draait op een Qualcomm Snapdragon 665. Dit is een high-end middensegment chipset. Op basis hiervan verwachten we een zacht prijsje voor dit toestel. In het voorjaar ligt het toestel in het zwart en wit in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events