Chinese techbeurs sluit de deuren voor het Coronavirus

China

Onlangs was er een discussie met betrekking tot met Mobile World Congress. Die beurs lijkt nog door te gaan, net als ISE 2020 in Amsterdam. Maar SIMM / ITES Exhibition in China heeft al wel aangegeven de beurs op zijn minst uit te stellen.

SIMM Exhibition is dé grote beurs waarbij fabrikanten in productiestad Shenzhen in China laten zien wat ze allemaal produceren. Het gros van de bekende elektronicamerken die we kennen, laat haar producten in Shenzhen produceren. Die stad ligt dan ook handig naast Hong Kong, waar veel zaken worden gedaan.

Om de veiligheid van standhouders en bezoekers te garanderen, heeft de beursorganisatie besloten om de beurs uit te stellen. Hij stond voor 30 maart op de planning en zal nu verschuiven naar mei. Mits men dan de boel wel onder controle heeft.

Natuurlijk zijn er enorme omzetten gemoeid bij dit soort beurzen, waardoor een beurs afzeggen voor een beursorganisatie catastrofaal kan zijn. Vooralsnog gaan de grote Europese techbeurzen ISE en MWC dus nog gewoon door. Maar ook daar zal de discussie nog wel een paar keer opwellen. Bij ISE, later deze maand in Amsterdam, verwachten we dan ook heel wat mondkapjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.