XS4All blijft bestaan, als label van KPN

Het is de actievoerders gelukt; het merk van de bekende internetaanbieder XS4All blijft bestaan… maar niet zoals ze hoopten.

In november spande de OR van XS4All nog een zaak aan tegen KPN om sluiting van het bedrijf tegen te gaan. In december veegde de rechter de bezwaren van tafel. Groen licht voor de sluiting van het merk en de migratie van klanten naar het KPN kamp. Een stap die ongetwijfeld vele banen zal kosten.

KPN heeft nu laten weten dat het niet geheel ongevoelig os voor de acties rondom XS4All. Daarom heet de provider beloofd door te gaan met het merk XS4All. Echter, als label van KPN. In hoeverre de werkwijze en doelstellingen worden overgenomen is nog onbekend. Zeer waarschijnlijk zal het een constructie zijn waarbij KPN werknemers met de naam XS4All de telefoon opnemen en (afwijkende) abonnementen verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events