Steelseries presenteert 2 toetsenborden en 1 muis

Steelseries presenteerde gisteren in totaal drie nieuwe producten voor gamers. Twee innovatieve toetsenborden in de Apex lijn en een nieuwe gaming muis in de Rival lijn.

Steelseries Rival 3

Met de Steelseries Rival 3 presenteert het merk een muis voor €39,99. De nieuwe muis gaat 77 gram weten. Ondanks dat de muis relatief goedkoop in de schappen komt te liggen, ligt er toch een PixArt optische sensor in. Steelseries heeft gekozen voor de TrueMove Core sensor met 8.500 DPI. Die vaste DPI zit precies in de sweet spot van menig gamer. Door niet te kunnen schakelen in DPI, blijft de muis betaalbaar. De muis is in te stellen met de Steelseries Engine.

Steelseries Rival 3

Steelseries Apex 3

Zoek je een toetsenbord dat prima tegen een druppeltje kan? De Steelseries Apex 3 is een IP32 waterdicht toetsenbord met 10 verlichtingszones. Er liggen eigen Steelseries switches in die 20 miljoen aanslagen moeten overleven. Je krijgt er een magnetische polssteun bij, mediaknoppen, een metalen roller, anti ghosting etc. Het toetsenbord gaat €79,99 kosten.

Steelseries Apex 3

Steelseries Apex 5

De Steelseries Apex 5 komt met een hybride switch die een beetje hangt tussen een membraan en een blauwe, mechanische switch. Dit toetsenbord is op een aluminium frame gebouwd. Er ligt een OLED Smart Display in (en ja, dat vinden we echt heel vet), je krijgt mediaknoppen, de metalen roller, volledige RGB verlichting, dus onder alle knoppen etc. Dit toetsenbord gaat €129,99 kosten.

Steelseries Apex 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram