Razer presenteert twee nieuwe gaming muizen

Razer heeft twee muizen gisteren van een update voorzien. Het gaat om de nieuwe DeathAdder V2 en Basilisk V2 gamingmuizen. Intern hebben ze enorme aanpassingen ondergaan terwijl ze het vertrouwde uiterlijk hebben behouden.

Razer DeathAdder V2

De Razer DeathAdder V2 is een upgrade op de meest verkochte Razer muis. Razer introduceerde 30 variaties op de originele muis en verkocht in totaal 10 miljoen exemplaren. Anno 2020 werd het dan ook tijd voor een complete upgrade van het model naar de V2.

De Razer DeathAdder V2 is ontwikkeld voor middelgrote tot grote handen. Hij is bruikbaar met zowel een palmgreep als een klauwgreep. Het ontwerp legt minder belasting op de handen zodat er geen onnodige vingerbewegingen hoeven te worden gemaakt. Met 82 gram is het een relatief lichte muis. Het scrollwiel draait ook zeer licht, maar geeft nog wel feedback.

Razer Basilisk V2

De Razer DeathAdder V2 is voorzien van de Razer Focus+ optische sensor en Razer Optical Mouse Switches. Die laatste zaten ook al in de Razer Viper die we onlangs hebben getest. Deze nieuwe switches maken gebruik van licht om nog nauwkeuriger clicks te registreren. Deze optische switches van Razer moeten 70 miljoen aanslagen meegaan. Ook krijgt deze muis de Razer SpeedFlex kabel die een draadloze ervaring oplevert. Deze muis gaat €79.99 kosten.

Razer Basilisk V2

De Razer Basilisk V2 heeft vergelijkbare aanpassingen ondergaan als de Deathadder V2. De muis valt vooral op in haar aanpasbaarheid. Zo krijg je 11 programmeerbare knoppen. Het scrollwiel is aanpasbaar qua weerstand en er zit een multifunctionele hendel op. Met Hypershift kan het aantal knoppen worden verdubbeld. Naast de SpeedFlex kabel, voorziet Razer deze muis van 100% PTFE voetjes om nog soepeler te bewegen. Deze muis gaat €89,99 kosten.

Razer DeathAdder V2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram