Na Huawei is het opnieuw mis met Google en een Chinese fabrikant. Ditmaal is Xiaomi de Sjaak, en misschien is dat maar beter ook. Google heeft de koppeling met Xiaomi producten verbroken omdat er spraken zou zijn van een privacy probleem.

Bij Android World melden ze dat gebruikers mogelijk beelden van beveiligingscamera’s van andere Xiaomi gebruikers op hun Google Home Hub te zien zijn. Het probleem zit hem in de Xiaomi Mijia camera’s. Een camera geïnspireerd op de Dropcam camera’s die Google’s Nest enkele jaren geleden overnam. Als gevolg heeft Google laten weten dat het geen koppelingen meer toestaat met Xiamo Mi apparaten.

Inmiddels heeft Xiaomi laten weten dat de oorzaak is gevonden en verholpen. Wanneer Google weer met Xiaomi Mi apparaten gaat koppelen is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.