Philips introduceert nieuwe, groene monitor

MMD komt met een nieuwe monitor voor het milieubewuste kantoor. Het gaat om de Philips 243B9. Een LCD monitor met een ingebouwde USB hub, geproduceerd om een lagere impact op het milieu te hebben.

De Philips 243B9 is een 24 inch monitor. Het gaat om een vlak, 16:9 display met een FullHD 1.920x1.080 resolutie. De monitor is uitgerust met USB-C docking. Dus je sluit met één kabel de monitor aan op jouw laptop en daarmee ook alle randaccessoires op jouw bureau.

De monitor komt met een SmartErgo Base en een energiebesparende PowerSensor. Daarnaast is de verpakking 100% te recyclen en zelf ook 100% van gerecycled materiaal. De monitor voldoet aan EnergyStar 7.0, TCO Eddge en RoHS. Er is geen kwik of lood gebruikt in het productieproces. De monitor bestaat uit 85% gerecycled materiaal.

Beschikbaarheid

De Philips 243B9 ligt deze maand al in de winkel voor €219.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram