MMD komt met een nieuwe monitor voor het milieubewuste kantoor. Het gaat om de Philips 243B9. Een LCD monitor met een ingebouwde USB hub, geproduceerd om een lagere impact op het milieu te hebben.

De Philips 243B9 is een 24 inch monitor. Het gaat om een vlak, 16:9 display met een FullHD 1.920×1.080 resolutie. De monitor is uitgerust met USB-C docking. Dus je sluit met één kabel de monitor aan op jouw laptop en daarmee ook alle randaccessoires op jouw bureau.

De monitor komt met een SmartErgo Base en een energiebesparende PowerSensor. Daarnaast is de verpakking 100% te recyclen en zelf ook 100% van gerecycled materiaal. De monitor voldoet aan EnergyStar 7.0, TCO Eddge en RoHS. Er is geen kwik of lood gebruikt in het productieproces. De monitor bestaat uit 85% gerecycled materiaal.

Beschikbaarheid

De Philips 243B9 ligt deze maand al in de winkel voor €219.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.