Na Asus zal ook OnePlus 120Hz displays gaan aanbieden

OnePlus Logo

Bij OnePlus hebben ze de smaak te pakken. Voor gamers boden ze al het alternatief op de Razer Phone 2, met hun 90Hz displays. En ja, dat speelt heerlijk. Maar als het om snelle displays ging, bleef Asus heer en meester. Hun ROG Phone haaldevanaf de eerste generatie al de 120Hz. Tijd voor OnePlus om het speelveld gelijk te trekken en de echte gaming phone daarmee veel betaalbaarder te maken.

Dat OnePlus nu ook met 120Hz displays komt, kondigde Pete Lau onlangs aan. OnePlus noemt dit jaar nieuwe fluid display en deze moet de ervaring van de OnePlus 7 Pro overtreffen. OnePlus werkt ook aan de nodige verbeteringen om content vloeiender op deze snelle displays weer te geven. Ook claimt OnePlus dat haar displays vier keer zo helder zullen zijn als de ‘gemiddelde vlaggenschip’ Android smartphone. Het woord gemiddelde maakt ons best nieuwsgierig naar hoe die vergelijking in elkaar zit.

We verwachten dat OnePlus met de OnePlus 8 series het 120Hz display zal laten debuteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

OnePlus Logo
Arjan Olsder

Arjan Olsder