Amazon.nl begint opbouw van haar assortiment

Amazon Logo

Ze hebben lang de tijd gehad, maar Bol.com, Coolblue en Wehkamp mogen hun borst natmaken. Amazon gaf al eerder aan dit jaar naar Nederland te willen komen. De enorme webwinkel laat vanaf vandaag Nederlandse toeleveranciers toe op haar platform.

Amazon verkoopt voor zo’n 58% van de producten via derden. Die verwachting zal ook voor Nederland op gaan. Bol.com doet al enkele jaren iets vergelijkbaars met Bol Plaza. Partners mogen vanaf vandaag dus hun producten aanmaken. Dat mag in 20 product categorieën, maar de verwachting is dat het aantal beschikbare categorieën snel zal stijgen.

Wanneer de daadwerkelijke verkoop echt start, is nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amazon Logo
Arjan Olsder

Arjan Olsder