Review: Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341

Ewent PL3341 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

We kunnen het niet ontkennen; de Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 is geïnspireerd op de Razer Firefly, maar vooral heel veel goedkoper.

Unboxing

In de verpakking zit de Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 en de handleiding. Maar het gebruik wijst zichzelf, dus die heb je niet echt nodig.

Gaming Mousepad PL3341

Design

Qua design is de Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 net de Razer Firefly, als is deze muismat wel een stuk dikker. Ook het randje is iets beter voelbaar, al irriteert het niet. Ook de Play by Ewent branding is nadrukkelijker aanwezig alsmede de bedieningsknoppen.

Bedieningsknoppen? Ja, inderdaad. In tegenstelling tot de Razer Firefly, is er voor de animatie geen software nodig. Dit scheelt op je CPU en RAM van de computer. De verschillende verlichtingsmodi zijn direct te schakelen. Van continu kleur tot complete animaties. Wat heel handig is, is dat je deze ook echt uit kunt zetten. Dat mis ik echt bij de Razer. Wat minder leuk is, is dat je animaties niet kunt synchroniseren met jouw Play by Ewent keyboard en muis. De LED verlichting is minder gelijk dan bij de Razer, maar dat is niet storend.

De Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 meet 350x255mm. Aan de onderkant is hij voorzien van een goede laag siliconen rubber. Hierdoor blijft hij mooi op zijn plaats liggen. De knoppen zijn iets verzonken en zitten niet in de weg. De kabel is een losse micro-USB kabel. Ga je naar een LAN party, kun je die losnemen van de muismat en dat is wel zo handig voor de levensduur.

Gaming Mousepad PL3341

Conclusie: Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341

Je merkt dat we de Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 erg veel vergelijken met de muismat van Razer. Ja, dat is zeker de betere, maar deze is gewoon enorm goedkoop. Kijken we dan naar het verschil in wat je krijgt, is de Play by Ewent Gaming Mousepad PL3341 zeker een aankoop waar je niet snel spijt van zal krijgt.

Ewent PL3341 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Erg goedkoop
  • Handige schakelaars
  • verwisselbare kabel
  • Stevig

THE BAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.