PC componenten zijn doorgaans niet zo heel spannend. Zeker niet wanneer het netwerkkaarten betreft. Maar Qnap komt nu met de Marvell AQtion. Een netwerkkaart die vijf verschillende netwerkstandaarden ondersteund. De kaart is gemaakt voor NAS en PC.

De nieuwe Marvell AQtion komt in twee varianten. De QXG-10G1T is een enkelpoorts uitvoering. De QXG-10G2T-107 is een dubbelpoorts uitvoering. Die laatste heeft dan ook actieve koeling meegekregen voor de chipset op de netwerkkaart.

De kaarten ondersteunen 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5GBps en 10Gbps netwerksnelheden. De kaarten maken gebruik van een PCIe Gen 2.0 x4 aansluiting om optimale snelheden te kunnen bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.