Huawei introduceert de Nova 5T

Huawei Nova 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Huawei komt strak voor de kerstdagen met een nieuwe Android smartphone. Met Google licenties. Het is de Nova 5T. Een Android smartphone op basis van de Honor 20 die eerder dit jaar op de markt kwam.

Hoewel deze periode ideaal was geweest voor Huawei om verkopen binnen te harken met de Mate30 series, lijkt Huawei het in Nederland toch nog niet aan te durven. Het toestel is al wel in enkele EU landen te koop, maar bevat geen Google licenties. Dus geen apps als Gmail, Google Maps en Google Play.

Toch wil Huawei iets nieuws laten zien. Dus heeft het bedrijf de Huawei Nova 5T in de schappen gelegd. Een nieuwe Android smartphone op basis van de Honor 20. Dat toestel werd op de vooravond van de Huawei ban door de VS gelanceerd. Het is dan ook de meest recente Huawei hardware die nog met Google licenties de markt op mag.

De Huawei Nova 5T is gebouwd op de razendsnelle HiSilicon Kirin 980 chipset. Dit is de op één na laatste topchipset die ook is te vinden in de Huawei P30 Pro en de Mate20 series. Je krigjt 6GM werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Je krijgt dezelfde AI quad-camera als in de Honor 20 series, dus geen Leica camera. Wil je die, blijft het advies om de P30 series aan te schaffen.

Huawei Nova 5T Paars

 

Huawei lanceert het toestel in Nederland en België voor €429.

Huawei Nova 5T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram