Dit is de Honor MagicWatch 2

Honor MagicWatch 2

Sportief en een enorm lang uithoudingsvermogen. Dat is de belofte van de Honor MagicWatch 2. Een nieuwe smartwatch die gisteren door Honor is gepresenteerd.

De nieuwe Honor MagicWatch 2 komt met een 1.2 inch of 1.4 inch display zodat er ruime keuze is voor de brede en de smalle pols. De klokjes zijn netjes uitgerust met AMOLED displays van 390×390 of 454×454 pixels. Met een gemiddelde van 326 pixels per inch zou dat haarscherp moeten zijn.

Honor MagicWatch 2

Het hart van deze nieuwe smartwatch is de HiSilicon Kirin A1 die ook in de smartwatches van Huawei te vinden is. Op de smartwatch blijft 2GB van de 4GB opslagruimte voor je over. Bijvoorbeeld om muziek op te zetten voor tijdens het sporten. Je kunt niet alleen muziek luisteren met de smartwatch, maar ook gesprekken voeren.

Het klokje krijgt verschillende sportmodi en natuurlijk TruSleep 2.0. Daarmee wordt jouw slaapritme in de gaten gehouden.

Honor zal de Honor MagicWatch 2 begin 2020 op de markt brengen. Vermoedelijk zal Honor er een zeer concurrerend prijskaartje aan hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.