Review: Spider-Man Far from Home (Blu-Ray 3D)

Spider-Man Far from Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eindelijk is hij er. De tweede Spider-Man van Sony Pictures, geheel geproduceerd door het team van Marvel Studios. Maar het is ook dé film na Avengers Endgame. Dus hij begint keurig met het herdenken van alle gevallen helden.

Marvel Cinematic universe

Met Spider-Man Far from Home, opent Marvel de nieuwe verhaallijn binnen het Marvel Cinematic Universe. Het eerste eindigde na 22 films in The Avengers: Endgame. Spider-Man Homecoming, de vorige Spider-Man, was nog wel onderdeel van de ouder verhaallijn.

Spider-Man Far from Home

Marvel gaat dus verder na de slachtpartij van Endgame. De wereld is totaal veranderd. Niemand weet wie de rol van de Avengers op zich zal nemen. Spider-Man is de logische opvolger. Maar dan verschijnt er een nieuwe superheld. Mysterio. Een nieuwe superheld die al snel een soort vaderfiguur lijkt voor Peter Parker.

Mysterio verschijnt ook op het moment dat Spider-Man overhoop ligt met zijn eigen gevoelens. Met zijn klas is bij bezig een trip door Europa te beleven (ja, denk aan de film Eurotrip). Zijn doel is MJ voor zich te winnen en niet om met grote schurken zoals de Elementals te vechten. Natuurlijk loopt niet zoals hij het had gehoopt.

Heb je de film gezien, merk je dat Marvel echt haar best heeft gedaan het hele speelveld te veranderen. Niets is meer wat we gewend zijn van het Marvel Cinematic Universe. Behalve dat Nick Fury nog steeds rondhangt.

Wanneer de film voorbij is, krijgen we natuurlijk een teaser van Marvel over wat de volgende film gaat worden. Ik kan je nu al vertellen, dat het privéleven van Peter Parker nog verder overhoop gegooid zal worden.

Spider-Man Far from Home in 3D

Wie ons een beetje volgt, weet dat we alle Spider-Man films in 3D hebben gereviewd. Ik geef toe, ik vond het dit jaar moeilijk kiezen tussen 3D en 4K. Maar toch ben ik blij wederom in 3D gekeken te hebben. De 3D effecten zijn opnieuw fantastisch. Marvel weet als geen ander indruk te maken in 3D.

Extra's

De 3D Blu-Ray verpakking komt natuurlijk ook met een reguliere Blu-Ray. Daar staat ook al het bonusmateriaal op. De mooiste bonus is een korte film van Peter's To-Do List. Verwijderde scenes en bloopers mogen natuurlijk niet ontbreken, maar er wordt ook stilgestaan bij het Marvel Cinematic Universe. Zo is er een special over Nick Fury en Hill. Ook wordt er stilgestaan bij de wel heel bijzondere transformatie van Ms. Parker en nog heel veel meer. Sony Pictures levert hier echt een topproductie af.

Spider-Man Far from Home kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Goed verhaal
  • Veel humor
  • Unieke twists
  • Fantastische cliffhanger

THE BAD

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram