Review: Arlo Dual Charging Station VMA5400C

Arlo Lader kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Snel en gemakkelijk je Arlo Ultra of Arlo Pro 3 series camea’s opladen? Dat kan met de Arlo Dual Charging Station. Bijkomend voordeel is dat je deze nieuwe camera’s niet meer helemaal hoeft te demonteren.

Unboxing

In de verpakking van de Arlo Dual Charging Station vinden we de volgende items;

  • Het Arlo Dual Charging Station
  • Een Arlo DC snellader
  • Documentatie
  • Raamsticker

Ontwerp

Het Arlo Dual Charging Station is een mooi kastje met ruimte voor twee accu’s. Je kunt dus twee Arlo Ultra en / of Arlo Pro 3 camera accu’s gelijktijdig opladen. Helaas wordt de lader niet aangesloten op een standaard USB aansluiting. Arlo heeft voor een DC plug gekozen. Hierdoor kun je alleen de bijbehorende lader gebruiken. Het is ook een beetje een rare keuze van Arlo. Bij de camera’s zelf zitten immers wel USB laders.

Gebruik

Wanneer je op de knop onderop de behuizing van de camera’s drukt, komt de complete camera module naar buiten. Daar trek je de accu achteruit. De camera module kun je weer terug in de witte behuizing drukken. Dan lijkt het voor voorbijgangers alsof de camera gewoon nog werkt.

Ondertussen druk je de accu simpelweg in de lader. Bij een rode LED is de lader aan het opladen. Bij een groene LED kun je de accu terug in de camera plaatsen. De laadsnelheid ligt net iets hoger dan wanneer je de camera direct op de meegeleverde lader aan zou sluiten.

Compatibility

De Arlo Dual Charging Station is compatible met de accu’s van de Arlo Ultra en de Arlo Pro 3.

Conclusie: Arlo Dual Charging Station

De Arlo Dual Charging Station is een bijna essentiĆ«le accessoire voor iedere gebruiker van het Arlo systeem. Gewoon omdat je de camera’s niet meer helemaal hoeft te demonteren. Een stukje luxe en comfort. Zeker wanneer je veel camera’s rond het huis hebt hangen.

Arlo Lader kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Gemakkelijker accu's opladen
  • Sneller laden

THE BAD

  • Geen gebruik van een USB lader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events