Dit jaar landde een 49 inch ultrawide monitor van Philips voor mijn neus. Een enorm fijne ultrawide die nu een 43 inch zusje heeft gekregen. De Philips 439P9H is iets minder bulky, maar nog steeds heerlijk breed.

Fabrikant MMD heeft de Philips 439P9H uitgerust met DisplayHDR 400-technologie. Daarmee levert de curved monitor diepe kleuren. Ook krijg je nu een ingebouwd USB-C docking station meegeleverd met de monitor. Deze dock biedt ook een aansluiting voor de LAN netwerkkabel. De dock kan een lichte laptop ook via USB-C opladen. Wat het maximale laadwattage is, is niet bekendgemaakt.

Onderdeel van de USB-C dock is ook de webcam module. Deze zit bovenin de monitor weggewerkt. Wanneer je hem wilt gebruiken, klap je hem naar voren. Wanneer hij is ingeklapt, ziet hij niets. De webcam biedt ondersteuning voor Windows Hello zodat je ermee kunt inloggen.

De resolutie van de ultrawide monitor ligt op 3.840×1.200 pixels. Deze zijn in een 32:10 beeldverhouding verdeeld. Dat is dus het oppervlak van bijna twee 19:9 breedbeeld monitoren. In mijn ervaring is dit formaat zo prettig dat ik vaak 3 a 4 vensters open heb staan om content voor GadgetGear te publiceren.

Beschikbaarheid

De Philips 439P9H ligt vanaf deze maand in de winkel voor €979.

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.