Innergie PowerCombo Go Hub Verpakking
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Innergie PowerCombo Go Hub Autolader

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Handige lader
  • Veel USB poorten

THE BAD

  • Specificaties op de verpakking spreken elkaar tegen

De vakanties komen eraan, de kids op de achterbank eisen stroom voor hun smartphones, tablets en spelcomputers. Met de Innergie PowerCombo Go Hub van het Nederlandse Delta, hou je ze wel even stil.

Unboxing

In de verpakking van de Innergie PowerCombo Go Hub vinden we de USB hub met een kabel van ongeveer een meter. Daarnaast zit er een speciale 12 Volt autolader bij. Deze heeft een USB aansluiting om een apparaat voorin de auto van stroom te voorzien. Daarnaast zit er een DC aansluiting op voor de kabel van de Go USB Hub. Tenslotte zit de verplichte documentatie nog in het doosje.

Innergie PowerCombo Go Hub Unboxing

Design

Qua design is de 12 Volt autoloader niet heel bijzonder. De Go Hub ziet er wel heel goed uit. Het mat witte plastic met het Innergie logo en de ronde vormen zijn echt het Innergie design dat we gewend zijn.

Innergie PowerCombo Go Hub Design

Specs

De specs laten zien dat een energiebedrijf achter deze USB hub voor in de auto zit. Voorin krijg je dus één USB aansluiting, maar achterin nog eens drie. Deze drie aansluitingen hebben 9,6 ampère aan stroom te verdelen. Dat zou in totaal goed zijn voor 48 Watt.

De USB poort voorin de auto beschikt over een output van 2,4 ampère. Echter levert de DC output slechts 3.6 Ampère naar de Go Hub. Dat is dus 6 ampère in totaal in plaats van de 9.6 ampère op de verpakking. Dat is raarrrrrrr. Maar vooral een beetje jammer.

De drie poorten hebben dus 3.6 ampère te verdelen en kunnen per poort maximaal 2.4 ampère leveren aan het aangesloten apparaat. Dat is nog steeds wel heel royaal voor de achterbank, maar we hebben geen idee waar de claim van 9.6 ampère op de verpakking vandaan komt… foei!

Conclusie: Innergie PowerCombo Go Hub

De Innergie PowerCombo Go Hub is een heel slimme en handige USB lader wanneer je met koters op de achterbank gaat rijden. De geleverde stroom is ruim voldoende om de meeste apparaten op een prima tempo te laden. Wel is het jammer dat de verpakking claimt dat je 9.6 ampère te verdelen hebt terwijl het er in de praktijk slechts 6 zijn. We missen gewoon een derde aan capaciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.