Razer introduceert de draadloze Viper Ultimate gaming muis

Razer Viper Ultimate

Met de Razer Viper Ultimate, introduceert het merk eindelijk weer eens een draadloze muis voor gamers. De basis voor een lag-loze ervaring is de Razer HyperSpeed draadloze verbinding.

Razer heeft deze draadloze technologie laten testen bij het Duitse Tüv. Daar concludeerden ze dat de technologie van Razer 25% sneller is dan andere modellen. Echter is niet bekend om welke andere modellen het gaat. Maar het is Tüv, dus die uitspraak is zeker wel wat waard.

Naast deze draadloze technologie, heeft Razer ook nog de 20.000DPI Focus+ Optical Sensor in deze gaming muis gestopt. Bovendien is de muis met 74 gram vrij licht voor een draadloos model. Ook is de muis voorzien van Razer’s optical switches.

Wat de Viper verder uniek moet maken is de nieuwe sensor die Razer samen met Pixar heeft ontwikkeld. Deze Viper Ultimate sensor is beter in staat om smart tracking (verschillende oppervlakken) uit te voeren en merkt ook een asymmetrische lift-off op waardoor deze sneller stopt met het registreren van bewegingen.

Ten opzichte van vorige modellen is de accuduur 25% beter. Zonder RGB verlichting kun je op een enkele acculading zelfs 70 uur gamen.

Razer Viper Ultimate kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Razer Viper Ultimate kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl