De dag dat de Oppo Find X hier op de redactie binnenkwam, was de dag dat we verliefd werden op het technologisch vernuft van deze Oppo smartphone. De eerste camera in Nederland met een uitschuifbare camera was een ware openbaring.

Oppo Find X

Nu, in oktober 2019 (ruim een jaar na lancering), krijgt het toestel eindelijk een stevige software update. ColorOS 6.0 staat vanaf nu klaar met Android 9. Een update waar veel Find X gebruikers ongetwijfeld lang op hebben gewacht. ColorOS gaat namelijk veel nieuwe functies toevoegen aan de bijzondere smartphone. Met behulp van features als Hyperboost, zal het toestel waarschijnlijk een stuk sneller aan gaan voelen.

Het gaat overigens heel goed met Oppo. Het merk is naar eigen zeggen, de op drie na grootste speler ter wereld geworden.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.