Oppo kondigde deze week twee nieuwe toptoestellen aan. Met de Oppo A5 2020 en Oppo A9 2020 speelt het merk in op specifieke behoeften, zonder de hoofdprijs te vragen.

Oppo A9 2020

Het belangrijkste toestel uit de nieuwe serie is de Oppo A9 2020. Deze komt met een 5.000mAh accu. Dit is één van de grootste accu’s in de markt, wat een zeer lange gebruiksduur zou moeten opleveren.

Het toestel krijgt ook nog een quad camera. Een 48 megapixel main camera gecombineerd met een 119-graden, 8 megapixel groothoek camera en een 13 megapixel telelens. Een 2 megapixel mono lens moet bijzondere portretten opleveren.

De camera van de Oppo A9 2020 krijgt Electronic Optic Stabilisation mee. Voor selfies krijg je ook nog eens een 16 megapixel camera.

Het toestel krijgt niet alleen een 5.000mAh accu, maar ook de Qualcomm Snapdragon 665 chipset mee. Met Game Boost 2.0 belooft Oppo stevige gaming prestaties. Screen freezes en andere optimalisaties moeten de schermprestaties flink verbeteren.

Oppo A5 2020

De Oppo A5 2020 krijgt ook een quad camera. Hier ligt de resolutie wel een stuk lager. Zo heeft de main camera een resolutie van slechts 12 megapixels. De selfiecamera werkt met 8 megapixels. Het toestel krijgt dezelfde 5.000mAh accu mee en draait eveneens op een Qualcomm Snapdragon 665 chipset.

Beide toestellen krijgen Dolby Atmos stereo speakers mee. Ze worden geleverd met Android 9 en ColorOS 6. Ook ondersteunen ze reversed charging. Je kunt dus altijd een vriend met een iPhone bijladen ;-).

Beschikbaarheid

Oppo is nog steeds redelijk jong in onze markt, en dat zien we terug aan de prijzen. De Oppo A9 2020 komt voor €249 in het schap te liggen met 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De Oppo A5 2020 gaat €199 kosten met 3GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.