Micrososft introduceert een true wireless headset

Ieder techbedrijf lijkt het te doen, dus Microsoft ook. Ook Microsoft komt met een eigen true wireless headset. De Surface Buds werden gisteren gepresenteerd en integreren met Android en Office.

Het is niet alleen opvallend dat Microsoft ineens in audio duikt, maar ook dat iOS niet wordt genoemd in de hele beleving van het product. Misschien komt het ook doordat Microsoft ook de Surface Duo smartphone presenteerde. Die smartphone draait op Android.

Wanneer de Surface Buds zijn gekoppeld aan een Android smartphone, kun je deze met tikjes bedienen. Tik bijvoorbeeld drie keer op een oortje om Spotify te starten en muziek te spelen.

De integratie met Office 365 laat je bijvoorbeeld agendapunten horen. Maar dat is alleen in de VS. Daarbuiten wordt deze koppeling niet geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram