Ikea Tradfri lampen compatible met Busch-Jaeger Free@Home

Ikea Sonos Symfonisk met Tradfri lamp

Voor Free@Home gebruikers van Busch Jaeger hebben we de laatste tijd niet zo heel veel nieuws meer. Toch hebben we vandaag een leuk opstekertje. De Ikea Tradfri lampen blijken compatible met Free@Home.

Er zit wel een kleine voorwaarde aan deze compatibility. Je moet namelijk wel de Sygnify Hue hub gebruiken voor de aansturing van de Ikea Tradfri lampen. Wanneer je zo’n lamp in huis haalt, zal de Hue hub deze niet altijd herkennen. Maar op basis van de 6-cijferige code is deze toch te koppelen. Schakelt deze niet in één keer, gebruik dan zesmaal achtereen de lichtschakelaar aan- en uit. De lamp zal zichzelf hierna resetten en openstellen om gevonden te worden.

Voor Busch-Jaeger gebruikers is het op deze manier net even wat goedkoper om het hele huis van slimme verlichting te voorzien. Bovendien veranderen de reguliere schakelaars aan de muur, in dimmers wanneer je met de Hue hub werkt. Daar hoef je geen kabels voor aan te leggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.