Arlo was de eerste met echt draadloze beveiligingscamera’s. Nu volgt het merk met een eigen videodeurbel in een markt die al aardig aan het verzadigen is. Maar wanneer je al een Arlo netwerk hebt, kan dit weleens dé logische keuze worden.

De Arlo videodeurbel krijgt een 180-graden lens mee en filmt in vierkant formaat. Op deze manier krijgt de camera meer hoogte in het beeld. Mensen komen daarbij beter in beeld. In tegenstelling tot de andere Arlo camera’s, is de deurbel wel ontwikkeld voor een directe stroomaanvoer. Voordeel is dat je nooit een postbode mist omdat je net even de accu aan het opladen bent.

Arlo Videodeurbel en Arlo Ultra

Met de Arlo deurbel, krijg je ook toegang tot de bekende features die we nu al zien bij Arlo. Denk aan de slimme meldingen en bewegingsdetectie. De camera legt al zaken vast voor er op de deurbel wordt gedrukt. De deurbel is voorzien van nachtzicht en HD video. Tijdens gesprekken is de beeldsensor groot genoeg om in te zoomen op de persoon voor de camera. Tenslotte is ook sabotagedetectie aanwezig.

Beschikbaarheid

De Arlo video deurbel wordt begin 2020 in Nederland verwacht. Je krijgt bij de deurbel drie maanden gratis toegang tot de Arlo Smart abonnementsdienst.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.