Arlo onthult haar video deurbel

Arlo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Arlo was de eerste met echt draadloze beveiligingscamera’s. Nu volgt het merk met een eigen videodeurbel in een markt die al aardig aan het verzadigen is. Maar wanneer je al een Arlo netwerk hebt, kan dit weleens dé logische keuze worden.

De Arlo videodeurbel krijgt een 180-graden lens mee en filmt in vierkant formaat. Op deze manier krijgt de camera meer hoogte in het beeld. Mensen komen daarbij beter in beeld. In tegenstelling tot de andere Arlo camera’s, is de deurbel wel ontwikkeld voor een directe stroomaanvoer. Voordeel is dat je nooit een postbode mist omdat je net even de accu aan het opladen bent.

Arlo Videodeurbel en Arlo Ultra

Met de Arlo deurbel, krijg je ook toegang tot de bekende features die we nu al zien bij Arlo. Denk aan de slimme meldingen en bewegingsdetectie. De camera legt al zaken vast voor er op de deurbel wordt gedrukt. De deurbel is voorzien van nachtzicht en HD video. Tijdens gesprekken is de beeldsensor groot genoeg om in te zoomen op de persoon voor de camera. Tenslotte is ook sabotagedetectie aanwezig.

Beschikbaarheid

De Arlo video deurbel wordt begin 2020 in Nederland verwacht. Je krijgt bij de deurbel drie maanden gratis toegang tot de Arlo Smart abonnementsdienst.

Arlo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram