Vifa introduceert de City speaker

Vifa City kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

In de strijd om de mobiele speakers, komt Vifa met een nieuw en opvallend model. Het betreft een mobiele, 360-graden speaker in opvallende kleurstelling.

De nieuwe Vifa City heeft een doorsnede van 10,5 CM en behoort daarmee tot de compacte bluetooth speakers. Het speakertje weegt nog geen 300 gram. Bovendien is het mogelijk om meerdere speakers te verbinden voor een nog beter geluid.

Vifa City Speaker

De gril van de speaker is van gegoten aluminium. De body van ABS plastic. Daarin ligt een 15mm tweeter en een 65mm woofer. Het gaat hier dus om een echt tweeweg systeem.

De speaker maakt gebruik van Bluetooth 4.0. Voor een snelle koppeling is NFC aanwezig. Het vermogen van de speaker ligt op 7,4Wh.

Vifa City kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram