Samsung introduceert de AirDresser, de slimme kledingkast

In navolging van LG, introduceert ook Samsung een slimme klerenkast voor in de slaapkamer. Net al bij LG is het idee dat je jouw mooie pak of jurk erin hangt, en de volgende ochtend ruikt hij weer lekker fris.

Samsung AirDresser

Het geheim is airflow. Daarmee verwijderd Samsung terwijl je slaapt, nare geurtjes. Dit gebeurt onder anderen via speciale Air Hangers. Bovendien stoomt de kast de kleding ook nog eens. Op deze manier voorkomt de kast kreuken en krimp. Met de speciale Crystal Mirror deur, wordt de kast perfect in het interieur geïntegreerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events