Met de introductie van de iPhone 11, wemelt het meteen van de fabrikanten die onze mailbox volknallen met persberichten over hoesjes… booooooring! Tenzij het dus om Razer gaat.

De fabrikant van gaming gear en gaming smartphones, komt met speciale gaming covers voor de iPhone. Natuurlijk richt Razer de pijlen hiermee op de Apple iPhone 11, maar ook de iPhone Xr, Xs en Xs Max krijgen een speciale Razer Arctech cover. Er is er zelfs één voor de eigen Razer Phone 2 die daarmee de enige Android voor deze cover is.

Het geheim zit hem in het ontwerp en materiaalgebruik van Razer. Zo zijn de covers voorzien van een warmte-afvoerende thermaphene laag. Dit materiaal zorgt ervoor dat de warmte die het toestel opbouwt tijdens het gamen, vlot wordt afgevoerd.

Van het hoesje komen twee uitvoeringen. De Slim gaat zo dicht mogelijk om het toestel heen passen. De Pro is veel dikker en kan vallen tot 2 meter opvangen. Bovendien is de Pro beter bestand tegen krassen.

Naast de nieuwe cover, levert Razer nu ook screen protectors. Deze bevatten van zichzelf een blauwfilter. Deze screenprotectors worden gemaakt van glas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.