Gaming is lifestyle en bij Razer begrijpen ze dat als geen ander. In samenwerking met grote gmae publishers starten ze nu een dienst waarmee je custom hoesjes kunt laten drukken. Opvallend genoeg alleen niet voor de Razer Phone modellen…

Er zijn meteen al 150 ontwerpen beschikbaar. Aangeleverd door studio’s als Blizzard, Capcom en Super Evil Megacorp. Games als Street Fighter, Monster Hunter, Overwatch en vele anderen zitten hiertussen. Bovendien kun je als gamer, jouw eigen gamertag laten meedrukken.

Razer Customs met gamertag

Opvallend is de toestelselectie van Razer. Je zou verwachten dat, op zijn minst, de Razer Phone 2 in de lijst zit. Dat is niet het geval. Ook opvallend is dat er wel een Huawei smartphone in de lijst staat, maar niet het vlaggenschip. Er wordt gekozen voor een specifiek model uit de P10 series terwijl de P30 series al op de markt is.

De plaatjes worden geprint op covers van polycarbonaat. Naar verwachting zullen ze dan ook zeer stevig zijn. Een speciale tough lijn biedt meer bescherming. Onder anderen doordat de binnenkant van TPU is gemaakt. Een standaard cover van Razer gaat €49,99 kosten. Voor €59,99, krijg je een tough uitvoering.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.