Motorola One Zoom
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Motorola Zoom is een middenklasser met quad camera achterop

Met de Motorola One Zoom, maakt Motorola de Quac Camera toegankelijk voor een breder publiek. Deze nieuwe Android levert namelijk tot 10x optische zoom tegen een zeer laag prijskaartje van €429.

Android One

De Motorola One Zoom wordt uitgebracht met Android One. Je krijgt dus Android zonder de eigen UI van Motorola. Hierdoor krijg je patches sneller binnen waardoor het toestel veiliger is, en verlies je minder rekenkracht op die UI.

Display

Ondanks het lage prijskaartje, komt het toestel netjes met een 6.4 inch AMOLED display. Het gaat hierbij om een FullHD+ display. De vingerafdrukscanner ligt onder het display. Iets dat we niet veel zien in dit prijssegment.

Motorola One Zoom

Accu

De 4.000 mAh accu is ook alles behalve klein. Deze wordt opgeladen met een 15 Watt snellader.

Chipset

De Motorola One Zoom draait op een Qualcomm Snapdragon 675 chipset met 4GB werkgeheugen. Met 128GB opslagruimte kun je probleemloos veel foto’s, video’s en apps op het toestel plaatsen.

Camera’s

Het cameraverhaal is waar het bij de Motorola One Zoom natuurlijk om draait. Zo krijgt je een 25 megapixel selfiecamera. Daarmee doet Motorola mee met vele andere merken die voor hoge resoluties gaan bij selfies.

Achterop wordt het echt een stuk spannender. Het toestel komt met een 48 megapixel f//1.7 hoofdcamera. Je krijgt een 16 megapixel f/2.2 grootheok camera en een 8 megapixel f/2.4 telelens. Ter ondersteuning van de camera’s is ook nog een 5 megapixel dieptecamera geplaatst. Deze helpt bij het genereren van onscherpe achtergronden.

Beschikbaarheid

De Motorola One Zoom ligt nu in de winkel voor €429.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.