IFA: JBL komt met nieuwe MultiBeam soundbars

JBL Bar 5.1 Soundbar

JBL heeft drie nieuwe soundbars gepresenteerd tijdens de IFA. Het gaat om nieuwe soundbars met ondersteuning voor multibeam. Daarmee leveren ze een surround-sound effect zonder dat je meerdere speakers nodig hebt.

Het topmodel uit de nieuwe serie is de JBL Bar 5.1 met 10 inch subwoofer. Met vijf full-range drivers en twee tweeters met zijwaartse tweeters, wordt het geluid door de kamer gestuurd om een surround-sound ervaring op te bouwen. Bovendien beschikken de nieuwe soundbars over WiFi, Apple AirPlay 2 en Chromecast.

Naast het topmodel, komt JBL ook met een 2.1 model en een 2.0. Die eerste levert geen surround sound ervaring op. Die laatste komt ook nog zonder subwoofer. Bovendien kan alleen het topmodel overweg met 4K en Dolby Vision.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.