IFA: Anker presenteert de Nebula Apollo pico projector

Tijdens de IFA bracht Anker haar nieuwste pico projector mee. De Anker Nebula Apollo combineert een kleine projector met een flinke speaker en accu. Je kunt dus overal op groot formaat kijken en gamen.

De Anker Nebula Apollo is uitgerust met een 6 Watt speaker en draait op Android 7.1. De keuze voor Android 7.1 is enigszins opvallend. Juist bij Mediaplayer bouwers als Minix en Hotpeppers, maar ook bij concurrent PicoPix van Philips, draaien de systemen al op Android 9. Anker kiest voor een verkoopstart met een verouderd besturingssysteem. In het persbericht wordt niet kenbaar gemaakt of en wanneer Android 9 voor deze projector zal verschijnen.

Anker Nebula Apollo

De projector heeft een lichtopbrengst van 200 lumen, wat op dit compacte formaat, zeer netjes is. De projector werkt op een resolutie van 854×480 pixels. Dit is vergelijkbaar met de kwaliteit van een DVD.

De Anker Apollo Nebula gaat €399 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events