IFA: Anker introduceert lasergestuurde robotstofzuiger

Met haar merk Eufy, introduceert Anker al langer robot stofzuigers. De Eufy RoboVac L70 Hybrid is het nieuwe model voor de IFA van dit jaar. Het is een robotstofzuiger die ook kan dweilen, en wordt aangestuurd door laser mapping.

Met behulp van laser mapping, kan de robot beter de ruimte in kaart brengen. Waar veel stofzuigrobots van omgevingslicht afhankelijk zijn, kan de Eufy in theorie ook prima in het donker werken. Door de ruimte in kaart te brengen, kan de robot zelf beter bepalen hoe deze effectief kan worden schoongemaakt. Ook kun je als gebruiker ruimten markeren voor intensievere schoonmaak of als no-go zone.

Naast zuigen, kan de Anker Eufy L70 Hybrid ook dweilen. Daarnaast is de robotstofzuiger voorzien van een uitwasbaar filter. Deze robot gaat €499 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram