Disney+
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Disney+ nu, exclusief in Nederland

Op Netflix en Amazon hebben we heel wat jaartjes moeten wachten. Maar met Disney+ heeft Nederland wel een hele dikke primeur te pakken. Wij zijn het eerste land waar de streaming dienst beschikbaar is, en het is nog even gratis!

In november zal Disney+ wereldwijd worden uitgerold. Voor die tijd, probeert Walt Disney de dienst eerst uit in de Nederlandse markt. Compleet met Nederlandse ondertitels en hier en daar ook met Nederlandse spraak.

Qua content trapt de dienst sterk af. Nee, Disney’s portfolio bevat geen horror, vrijwel geen thrillers en weinig drama. Maar actiefilms zijn volop aanwezig. Star Wars, Marvel, alles lijkt aanwezig. Waaronder recente bioscoopproducties zoals Black Panther. Het aanbod is dan niet zo groot als dat van Netflix, de prijs is behoorlijk laag. Hierdoor kan het zijn dat Disney de nieuwe standaard zet voor streaming diensten. Met deze prijsstelling is het interessant om 2 a 3 abonnementen te laten lopen.

Disney gaat 12 november echt live. Daarna moet je €6,99 per maand betalen. Tot die tijd zit je in een gratis proefperiode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.