We hebben veel respect voor de consumentenbond, maar wanneer ben je als organisatie over de uiterste houdbaarheidsdatum? Dit weekend verscheen een artikel over “huishoudelijke en technologische apparaten” op nu.nl waarbij de consumentenbond de plank volledig missloeg.

Het gewraakte artikel heet “Dit zijn de beste grote systeemcamera’s”. Over het missen van een komma in de titel zullen we nog even zwijgen. Inhoudelijk gaat het namelijk echt mis.

De beste uit de test, blijkt de Sony Alpha 7 III. Dit is daadwerkelijk een systeemcamera. Maar wat is de beste koop? Dat betreft een Canon EOS 200D. Inderdaad, een stevige spiegelreflex. Waar de Sony zich richt op de professional, is de 200D ook nog eens een spiegelreflex gericht op de absolute beginner. Wat ons betreft is de consument hier appels met peren aan het vergelijken. We zijn benieuwd of de Consumentenbond anno 2019 meer van dit soort uitglijders maakt. Heb jij als lezer vergelijkbare ervaringen? Plaats het gerust in de reacties.

“De Canon 200D is een spiegelreflex, en geen systeemcamera. Misschien nog een idee om er een smartphone camera aan het artikel toe te voegen” – reactie van Beerman op nu.nl.

1 REACTIE

  1. Ik heb het magazine en ze hebben het over systeem-& spiegelreflexcamera’s. Nu.nl maakt de fout hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.