Supersnel het bedrade network op? De meeste LAN poorten in laptops en computers zitten nog vast aan de gigabit standaard en komen daarmee niet boven de 1Gb per seconde uit. Ook de meeste USB adapters blijven op 1Gb steken, maar Asustor niet.

Asustor is van oorsprong een bouwer van NAS systemen. Net als QNAP, begint het merk steeds meer andere handige producten te ontwikkelen voor ICT gebruikers. Waaronder deze nieuwe Asustor AS-U2.5G adapter. Met deze USB-C adapter kun je gebruik maken van 2.5Gb gigabit over het netwerk. Uiteraard backward compatible tot 100Mb netwerken.

Asustor AS-U2.5G

Deze adapters zouden vlekkeloos overweg moeten kunnen met macOS, Windows en natuurlijk Asustor NAS systemen met ADM 3.4 of hoger… en natuurlijk moet je een USB-C aansluiting op jouw apparaat hebben zitten 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.