Apple introduceert 7e generatie iPad, niet eerder zoveel tablet voor een goede prijs

Apple Tablet

Apple iPad kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Apple heeft vandaag de nieuwe iPad van de zevende generatie geïntroduceerd. De nieuwe versie van de populairste en voordeligste iPad heeft meer schermruimte en ondersteunt het Smart Keyboard1 van volledige grootte.

De vernieuwde iPad, verkrijgbaar vanaf slechts 329 dollar, heeft een schitterend 10,2-inch Retina-display en is uitgerust met innovaties als ondersteuning voor Apple Pencil2, de snelle A10 Fusion-chip, geavanceerde camera’s en sensoren, ongeëvenaarde mobiliteit en connectiviteit, veel gebruiksgemak en een batterij voor een hele dag3. De nieuwe iPad kan vanaf vandaag worden besteld en is vanaf maandag 30 september verkrijgbaar in de winkel.

“Met de nieuwe iPad biedt ons populairste en voordeligste iPad-model nog meer waar voor z’n geld. Dit model heeft een groter 10,2-inch Retina-display, ondersteunt Apple Pencil en is voor het eerst uitgerust met ondersteuning voor het Smart Keyboard van volledige grootte”, aldus Greg Joswiak, Vice President Product Marketing van Apple. “De nieuwe iPad is gemaakt voor iPadOS, met krachtige nieuwe manieren om te multitasken, documenten te beheren en te annoteren, met Apple Pencil te werken en in één keer meer informatie te tonen in het vernieuwde beginscherm. Deze nieuwe iPad met iPadOS biedt alles wat mensen aanspreekt aan onze populairste iPad, maar is nog beter geschikt om dingen te maken, te leren, te werken en te spelen.”

 

Een groter display en een krachtige, handzame uitvoering.

De nieuwe iPad met 10,2-inch Retina-display heeft bijna 3,5 miljoen pixels en een brede kijkhoek, en is daardoor uitermate geschikt voor creatief gebruik en meeslepende AR-toepassingen die profiteren van de verbeterde camera’s en sensoren. De nieuwe iPad van de zevende generatie is uitgerust met de krachtige A10 Fusion-chip en biedt daarmee tot twee keer snellere prestaties dan de bestverkopende Windows-pc4. Dat zorgt voor krachtige multitasking en een vloeiende weergave van games in Apple Arcade.

iPad, die is ontworpen voor ultieme draagbaarheid en duurzaamheid, weegt zo’n 500 gram en heeft voor het eerst een behuizing die is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Daarmee is hij even sterk, duurzaam en fraai afgewerkt als alle andere Apple producten van aluminium.5 Met iPad blijven gebruikers eenvoudig online, dankzij het supersnelle draadloze internet en de ondersteuning voor LTE van Gigabitklasse – voor tot drie keer snellere6 mobiele dataverbindingen7. Met Touch ID kan iPad snel en veilig met één vinger worden ontgrendeld en is belangrijke informatie goed beschermd.

Een nieuwe iPad-ervaring met iPadOS

iPadOS biedt toegang tot krachtige nieuwe mogelijkheden en intuïtieve features die speciaal zijn ontwikkeld voor de unieke iPad-ervaring. In het vernieuwde beginscherm worden op elke pagina meer apps getoond. Ook kan de Vandaag-weergave worden toegevoegd om snel toegang te bieden tot widgets en in één oogopslag een overzicht te geven van het laatste nieuws, het weerbericht en afspraken. In één app kan eenvoudiger met meerdere bestanden en documenten worden gewerkt dankzij updates van Split View. Met Slide Over schakelen gebruikers gemakkelijk tussen verschillende apps.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe iPad van de zevende generatie is verkrijgbaar in zilveren, spacegrijze en gouden uitvoeringen met een capaciteit van 32 GB of 128 GB. iPad is verkrijgbaar vanaf €389 voor het Wi-Fi-model en €529 voor het Wi-Fi + Cellular-model via apple.com, in de Apple Store-app en bij de Apple Store, en is ook verkrijgbaar bij erkende Apple resellers en een beperkt aantal providers (prijzen kunnen variëren).

Apple iPad kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Apple Tablet
Zeeman Albert

Zeeman Albert