Razer introduceert de Viper e-sports muis

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Razer heeft een nieuwe muis voor e-sports gepresenteerd. De Razer Viper is vooral heel licht, bekabeld en beschikt over de Razer 5G Optical Sensor en Razer Speedflex Cable.

Optische switches

Ze debuteerden in de toetsenborden van Razer, maar Razer voorziet de Viper ook van optische switches. Deze activeren drie keer sneller dan traditionele, mechanische switches. Bovendien hebben deze geen last meer van een stuitereffect, waardoor meerdere signalen kunnen worden doorgestuurd. Nu wordt een klik herkend door een onderbreking van een infrarood lichtsignaal in de switch. De switches zijn gemaakt om 70 miljoen muisklikken mee te gaan.

Lichtgewicht

De Razer Viper is een lichtgewicht muis van 69 gram. Het is de lichtste muis die Razer tot nu toe heeft ontwikkeld. Toch moet het chassis zeer robuust zijn. Daarnaast moet de Razer Speedflex kabel er voor zorgen dat je eigenlijk niet merkt dat de muis bedraad is. Behalve in de reactiesnelheid van de muis natuurlijk.

Razer 5G Optische Sensor

De Razer Viper is gebouwd op basis van de Razer 5G Optical Sensor. Deze optische sensor heeft een snelheid van maximaal 16.000 DPI. Hij heeft een tracking snelheid van 450 inch per seconde met een nauwkeurigheid van 99,4%.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram