Oppo heeft vanmorgen twee nieuwe technologieën voor gamers gepresenteerd. Onder anderen in samenwerking met Qualcomm. De technologieën moeten betere graphics opleveren en minder lag.

Dual Wi-Fi

Dual WiFi is ontwikkeld op basis van de DBS/DBDC chips die in de Oppo Reno smartphones aanwezig is. Hierdoor kan de smartphone tegelijk met verschillende WiFi hotspots verbinden die hetzelfde SSID en wachtwoord gebruiken of twee compleet verschillende.

Deze technologie heeft voor gamers het voordeel, dat de smartphone automatisch het beste netwerk zal gebruiken. Voor non-gamers valt ook voordeel te behalen uit deze technologie. Bij grote downloads, kan de smartphone meerdere WiFi verbindingen opbouwen om bestanden sneller binnen te halen.

Game Color Plus

Met Game Color Plus maakt Oppo gebruik van Qualcomm Snapdragon Elite Gaming en Snapdragon’s self-adaptive technologie. Op basis hiervan worden details, contrasten en kleuren versterkt. Door deze functies verder te tunen voor de displays van Oppo smartphones, vallen bewegingen sneller op. Bovendien zou dit relatief energie-efficiënt werken. Oppo is de eerste die deze technologie van Qualcomm zal voeren.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.