Oppo Reno 10x Zoom en Oppo Reno Achterkant
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo introduceert twee technologieën voor gamers

Oppo heeft vanmorgen twee nieuwe technologieën voor gamers gepresenteerd. Onder anderen in samenwerking met Qualcomm. De technologieën moeten betere graphics opleveren en minder lag.

Dual Wi-Fi

Dual WiFi is ontwikkeld op basis van de DBS/DBDC chips die in de Oppo Reno smartphones aanwezig is. Hierdoor kan de smartphone tegelijk met verschillende WiFi hotspots verbinden die hetzelfde SSID en wachtwoord gebruiken of twee compleet verschillende.

Deze technologie heeft voor gamers het voordeel, dat de smartphone automatisch het beste netwerk zal gebruiken. Voor non-gamers valt ook voordeel te behalen uit deze technologie. Bij grote downloads, kan de smartphone meerdere WiFi verbindingen opbouwen om bestanden sneller binnen te halen.

Game Color Plus

Met Game Color Plus maakt Oppo gebruik van Qualcomm Snapdragon Elite Gaming en Snapdragon’s self-adaptive technologie. Op basis hiervan worden details, contrasten en kleuren versterkt. Door deze functies verder te tunen voor de displays van Oppo smartphones, vallen bewegingen sneller op. Bovendien zou dit relatief energie-efficiënt werken. Oppo is de eerste die deze technologie van Qualcomm zal voeren.

Oppo Reno kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.