OnePlus snelste op 5G in Londen

In het VK is iedereen al lekker bezig met 5G, net als in Zwitserland en een handjevol andere landen. Wij moeten nog even wachten, maar het is duidelijk dat de smartphonefabrikanten al lekker met elkaar in gevecht zijn.

RootMetrics werd belast met de taak om uit te zoeken welke smartphone het snelst is op 5G. Een mooi onderzoek vlak nadat T-Mobile Nederland haar eerste veldtests heeft voltooid. T-Mobile maakte daarbij gebruik van de Oppo Reno 5G. Oppo is het moederbedrijf van OnePlus.

In totaal werden vier Android smartphones op 5G getest. Het is niet raar dat het er zo weinig zijn. Dit jaar kwamen mondjesmaat een paar 5G vlaggenschepen op de markt. Er is simpelweg niet heel veel keuze op dit vlak. Maar dit is de uitslag;

  1. Oppo 7 Pro 694.51Mbps
  2. LG V50 598.44 Mbps
  3. Oppo Reno 5G 592.01 Mbps
  4. Samsung Galaxy S10 5G 548.45 Mbps

Wat opvalt is dat de Samsung Galaxy S10 5G de hekkensluiter is. Samsung was dan wel de eerste die een 5G toestel aankondigde, Samsung heeft ook de langste trackrecord in de mobiele industrie. Hoewel de afstand tussen OnePlus en de drie andere merken al heel groot is, heeft Samsung duidelijk werk te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram