JBL Link Bar, de soundbar met Android TV

Met de JBL Link Bar, komt het merk van Samsung met een hybride tussen een soundbar en mediaplayer. Deze bonk geluid draait namelijk ook Android TV om jouw TV smart te maken.

Met de JBL Link Bar haal je een stevige upgrade voor jouw TV in huis. Niet alleen verbetert de JBL Link Bar het geluid, deze soundbar heeft ook Android TV aan boord. Dit combineert JBL ook nog eens met Google Assistant. Via de microfoons in de soundbar kun je gewoon spraakopdrachten geven aan de soundbar.

JBL Link Bar

Wil je meer privacy, ook daar is aan gedacht door JBL. Zo is de soundbar voorzien van een eigen privacy switch. Met Android TV, komt ook ondersteuning voor Google Chromecast. Zo wordt het gemakkelijker om content naar de aangesloten TV te casten.

Om het aansluitgemak te vergrote, zijn er drie 4K passthru HDMI poorten op de soundbar. De vierde HDMI poort is voor de HDMI ARC verbinding met de TV.

Beschikbaarheid

De JBL Link Bar gaat €399 kosten. Optioneel kan de JBL SW10 subwoofer worden toegevoegd voor €299.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram