Sonos komt met groots nieuws tijdens de IFA, maar een deel lijkt al te zijn gelekt. Zou mogen we van Sonos een eerste smart speaker verwachten die kan worden aangestuurd via Bluetooth.

Bij haar nieuwste series speakers, plaatste Sonos al een Bluetooth module. Die werd echter alleen gebruikt voor de installatie van de speakers. Met de nieuwste speaker, die bij de FCC geregistreerd staat als de Sonos S17.

Sonos S17

Met de Sonos Amp, introduceerde het merk kortgeleden een tool die vooral veel inputs voor het Sonos netwerk opleverde. Bijvoorbeeld om een TV of platenspeler over de Sonos speakers te laten horen. Bluetooth hoorde destijds nog niet bij het ontwerp. Maar… het is de vraag of de speaker de Bluetooth muziek ook echt over het Sonos netwerk gaat verspreiden. Zo gaat het gerucht dat de speaker, in bluetooth modus, geen gebruik maakt van WiFi. Ook kun je hem mogelijk meenemen naar buiten. Als een gewone Bluetooth speaker dus.

Wat opvalt aan de mogelijke foto van de Sonos S17, is dat deze netjes de touch control heeft die we van de laatste speakers kennen. Bovendien zien we een far field microfoon. Zeer waarschijnlijk zal deze speaker Alexa en Google Assistant ondersteunen. Klein voorbehoud, de bron heeft het niet altijd bij het juiste eind

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.