Gelekt: Sonos Move, bluetooth speaker voor onderweg

Sonos Move Charging Dock

Hij zou zeer waarschijnlijk pas tijdens de IFA worden gepresenteerd, maar twee weken voor de Sonos presentatie ligt hij al op straat. Vandaag lekten de foto’s van de Sonos Move. De eerste bluetooth speaker van Sonos met multiroom ondersteuning.

Stiekem hadden we dit niet verwacht. Sonos leek jaren een WiFi-only multiroom merk te zijn. Heos maakte als enige concurrent wel een multiroom speaker die ook naar buiten mocht, met ondersteuning voor Bluetooth. Dat was een bijzondere ervaring met de Heos One, maar nu doet Sonos het dus ook.

Sonos Move

De Sonos Move is buitenshuis een Bluetooth speaker met de kwaliteit die je van Sonos kent. Loop je het huis binnen, voegt deze speaker zich meteen toe aan jouw Sonos multiroom netwerk. De speaker is dan met andere speakers te koppelen.

Voor binnen is ook een speciale charging dock ontwikkeld. Een soort ring met daarin twee contacten. Deze voorzien de speaker van stroom wanneer hij erop staat.

Sonos Move Charging Dock

Gebruik je de Sonos Move, kun je ook gebruik maken van Amazon Alexa of Google Assistant. De speaker is namelijk met een farfield microfoon uitgerust.

Sonos Move Far Field Microfoon

De Sonos Move lijkt op de foto’s iets groter te zijn dan de Sonos One. Hij heeft een ovale vorm meegekregen en lijkt gemakkelijk te dragen.

Gezien het over een lek gaat, hebben we nog geen exacte specs. Ook de prijs en beschikbaarheid zijn nog onbekend. Wellicht moeten we hiervoor toch wachten op de IFA.

Sonos Move Voor en Achter

Sonos Move kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sonos Move kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl