Vorig jaar gingen we los op de eerste mobiele Nighthawk router van Netgear. Dit jaar krijgt deze een opvolger. Afgelopen maand presenteerde Netgear de Netgear Nighthawk M2. Een nieuwe router op basis van 4G LTE.

Hoewel de wereld langzaam overstapt op 5G, richt Netgear zich voor nu nog even op 4G LTE. Met de Netgear Nighthawk M2 zijn over dit netwerk snelheden haalbaar van maximaal 400Mb per seconde. Content op de router zelf kan via WiFi benaderd worden met een maximale datasnelheid van 2.000Gb per seconde. Ook bevat deze router een gigabit poort. Bediening verloopt opnieuw via een touchscreen.

Om 2.000 Gb per seconde mogelijk te maken, is deze Nighthawk gebouwd op basis van de Qualcomm Snapdragon X24 chipset. De Netgear Nighthawk M2 ondersteunt hiermee maximaal 20 WiFi verbindingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.