3Dconnexion introduceert nieuwe CAD muis

Met haar CadMouse Pro Wireless (en een linkshandige versie ervan), introduceert 3Dconnexion een nieuwe muis voor iedereen die CAD tekeningen maakt op de computer.

Met de nieuwe 3Dconnexion CadMouse moeten ontwerpers drie maanden kunnen tekenen op basis van één volle acculading. Door de muis schuin op te bouwen, houden de ontwerpers rekening met de ergonomie van de pols.

3Dconnection CadMouse Pro Wireless

Wat de muis speciaal maakt voor CAD gebruik, is de aanwezigheid van een derde muisknop (bij veel andere muizen is dit een kwestie van het muiswiel indrukken). Deze is gemakkelijker toegankelijk op de CadMouse Pro Wireless. Het scrollwiel kan gebruikt worden voor zowel QuickZoom als een programmeerbaar radiaalmenu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram