GadgetGear.nl
3Dconnection CadMouse Pro Wireless

3Dconnexion introduceert nieuwe CAD muis

Met haar CadMouse Pro Wireless (en een linkshandige versie ervan), introduceert 3Dconnexion een nieuwe muis voor iedereen die CAD tekeningen maakt op de computer.

Met de nieuwe 3Dconnexion CadMouse moeten ontwerpers drie maanden kunnen tekenen op basis van één volle acculading. Door de muis schuin op te bouwen, houden de ontwerpers rekening met de ergonomie van de pols.

3Dconnection CadMouse Pro Wireless

Wat de muis speciaal maakt voor CAD gebruik, is de aanwezigheid van een derde muisknop (bij veel andere muizen is dit een kwestie van het muiswiel indrukken). Deze is gemakkelijker toegankelijk op de CadMouse Pro Wireless. Het scrollwiel kan gebruikt worden voor zowel QuickZoom als een programmeerbaar radiaalmenu.

Reageren