Met haar CadMouse Pro Wireless (en een linkshandige versie ervan), introduceert 3Dconnexion een nieuwe muis voor iedereen die CAD tekeningen maakt op de computer.

Met de nieuwe 3Dconnexion CadMouse moeten ontwerpers drie maanden kunnen tekenen op basis van één volle acculading. Door de muis schuin op te bouwen, houden de ontwerpers rekening met de ergonomie van de pols.

3Dconnection CadMouse Pro Wireless

Wat de muis speciaal maakt voor CAD gebruik, is de aanwezigheid van een derde muisknop (bij veel andere muizen is dit een kwestie van het muiswiel indrukken). Deze is gemakkelijker toegankelijk op de CadMouse Pro Wireless. Het scrollwiel kan gebruikt worden voor zowel QuickZoom als een programmeerbaar radiaalmenu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.