GadgetGear.nl
Ford Vodafone Parkeerplaats Navigatie

Vodafone helpt Ford-rijders aan parkeerplaatsen

Vodafone en Ford zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. De twee testen momenteel ‘parking-space-guidance’. Een nieuw systeem waarmee Ford rijders automatisch naar een beschikbare parkeerplaats rijden

Het paring-space-guidance systeem informeert Ford-rijders automatisch waar nog vrije parkeerplaatsen zijn. Uiteraard gaat deze informatie over vrije parkeerplaatsen in de buurt van de bestemming. Daarbij krijgen de rijders meteen de juiste navigatie instructies.

Ford Vodafone Parkeerplaats Navigatie
We hopen wel dat Ford een UX designer gaat inhuren. Windows 95 ziet er nog handiger uit…

Naast het leiden naar een beschikbare parkeerplaats, zal het systeem ook actuele weersinformatie verstrekken alsmede informatie over wanneer stoplichten groen zullen worden.

Het nieuwe systeem kan zeer waardevol zijn voor de economie. Onderzoek zou uitwijzen dat 30% van het stadsverkeer bestaat uit automobilisten op zoek naar een parkeerplaats. De gemiddelde bestuurder zou in drukke steden 67 uur per jaar besteden aan het zoeken van een parkeerplaats. De gemiddelde kostenpost per jaar zou dan op zo’n €1.250 liggen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten