Een nieuwe Chinees gaat vechten om de Europese markt. Vivo maakt al een tijdje lawaai in de internationale markt, maar kwam eigenlijk Azië niet echt uit. Dit lijkt nu te veranderen.

De redactie van AndroidWorld kwam er achter dat Vivo vacatures heeft geplaatst voor een kantoor in Duitsland. Het merk zou zich willen vestigen in München. Een stad waar Honor en Huawei al diverse smartphones voor Europa hebben gepresenteerd. ook Vivo richt zich op de markt voor Android smartphones.

De vacatures zijn gericht op personeel dat het merk kan helpen in Europa de markt op te komen. Zo zoekt Vivo naar een Strategy Manager, Creative Manager, Brand Manager en Design Manager. Daarbij lijkt de focus nu echt op het ontwikkelen van een aanpak om Europa binnen te treden. Het kan nog even duren voor we daadwerkelijk Vivo producten in de schappen zien liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.