Sony introduceert haar MRW-S3 UHS-II SD/microSD-kaartlezer

Sony MRW-S3 UHS-II SD microSD-kaartlezer

Met de MRW-S3 UHS-II SD/microSD-kaartlezer levert Sony een bijzondere cardreader. Zo kan deze niet alleen met snelle UHS-II kaarten overweg, deze cardreader ondersteund ook tot 100W Power Delivery over haar USB poort.

Meer dan een cardreader

De MRW-S3 UHS-II SD/microSD-kaartlezer beschikt over een microSD en een volwaardig SD slot naast elkaar. Deze bieden beiden ondersteuning voor UHS-II snelheden. Daarnaast levert deze cardreader ook nog een USB-A 3.1 aansluiting. Zo kun je ook USB sticks en externe drives aansluiten op de card reader. De chipset kan maximaal 1.000MB per seconde aan data verwerken. Ook krijg je nog twee reguliere USB-C poorten.

Sony MRW-S3 UHS-II SD microSD-kaartlezer

Tenslotte heeft deze card reader ook nog een HDMI uitgang. Op deze HDMI uitgang kan tot 4K met 30 frames per seconde worden uitgestuurd.

Power Delivery

Met de ondersteuning voor Power Delivery (PD) laat Sony zien de computermarkt nauw in de gaten te houden. Zo kunnen gebruikers van bijvoorbeeld een Huawei MateBook of een Apple MacBook Pro, hun USB-C laders op deze card reader aansluiten en de cardreader weer op de USB-C poort. Zo consumeert de cardreader zo min mogelijk poorten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.